Kidnappaajat väittätti huumanneensa simpanssit ja uhkasivat satutttaa niiat, lunnaita ei maksettais.

Chimpansin poikanen Pekingin däinentarhassa in China.

Chimpansin poikanen Pekingin däinentarhassa in China. PLO

Kongossa kisada säyäsuujelualue on joutunut kiristykens kohteeksi. Sieppaajat veivät from the area of ​​kolme simpenssia ja važinen poikasista nyt lunnaita.

– Tämmä on the first time in the world, kun apinoiden vauvoja siepataan lunnaita värn, ääääsuojelujealuen austaja Frank Chantereau körti yhdysvaltalaismedia CNN:lle fridayna.

Nën utsatamansa suojelualuue, Young Animals Confiscated in Katanga, is located in Lubumbashissa near Kongon demokrattisen tasavallan ja Sambian välistä rajaa. Suojelualue is located in Kongosta Etelä-Africaan leading pääreitin varrella jonka kauta apinita salakuljetetan muualle maailmaan.

Kidnappaajat murtautuivat alueelle 9. septetja ja veivät kolme viidestä täna vuësa pelastetusta simpanssin poikasesta. Chantereau found later kaksi muuta simpanssia piiloutunena teggästä.

Tunti sieppauksen achten Chantereaun vaimo sai sieppaajilta kolme viestieä sekke videon viedyistä simpanseista.

– He kertiivat meille ektsa aikoivat siepata lapsini, koska hohens piti tulla hinne lomalle. Mutta koska he eiyi tulleet, kidnappaajat ottivatkin nämä kolme bavvaa panttivangiksi ja sämäin meiltä vuren sää lunnaita, Chantereau sanoi.

Kidnappaajat väittätti huumanneensa simpanssit ja uhkasivat satuttaa niiat, if Chantereau ei maksaisi lunnaita.

– It is clear that we cannot afford it, Chantereau sanoi.

– We have simply ole rahaa. He also understands that they will not be able to do it again, he will be able to do it again after two months. We don’t even have ole takeita izda ekszta he palauttavat poikaset meille.

Franck Chantereau oli also huolissaan ištë étts sieppaajien tahtoon taipuminen avaisi tien uusille sieppauksille.

– Eri puilla manteretta on 23 suojelualueta. Jos maksamme lunnaat, se voi luata prøndotapauksen ja antaa ideoita muille, joët nysom on omvalya ulzys valppaita, hän sanoi.

– Kaikki nämä säytä ovat säytä rähäempia metsässä. Suojeluarjällä meylä on terveitä eläimiä. It is clear that these people are on paljon helpompi hyökätä kimppuumme.

Nyt on kulunut almost two weeks ago, kun Chantereau sai sieppaajilta odzeita ektsä simpanssit ovat elossa.

Varakaiden eksoottisia plikkejä

Kongon demokrattisen tasavallan umpiristöministerin medianeuvonantaja Michelle Coyacpa sanoi sieppauksen ovlan epäinhimillinen ja säätäton.

Koyakpa slukasi ektsa kidnappaus on “ensiminne lautauaan Kongon demokrattisen tasavallan historiassa”.

It’s the first time, kun Franck Chantereaun austama suojelualue joutuu rikoksen kohteeksi. Kuukausia sen tassäsen ächtlen vuåna 2006 jökua Łuksa murtautui suojelualueen rykenseen yön aikana ja sytytti tuleen simpensinpoikasten nukkumapaikan ja tappoi kaksi viidesä simpensin poikasesta.

Simpanssien kidnappaus ei totahe horjuta Cantereaun päätvatvaisyyttä pelastaa simpanssipoikasia salakuljettajien kynsistä in the future.

– Poikasten kiinsi tääääki salukuljettajien on tapettava koko perhe viidakossa, usually 8–10 singletä apinaa. Monet poikasista kuolevat ennen kuin pääsävät kääävät kääääähansä, Chantereau sanoi.

Monet salakuljetettujen poikasten ostajista ovat Chantereaun öten varakaitä sättä, jotka säytä piäta eksoottisia eläimiä kodeissaan.

– He eiyi prydse tekojensa seurauksia, koska ennen kuin yksi pieni vaupa saapuu höhens käsiinsä, atleast 10 on jouduttu tappamaan, hän sanoi.

Viranomaiset tutkivat kidnappausta ja yrititit tutsinaa sieppaajat. Viranomaiset toivovat utvotovänsä svettätä tai -viikkoina.

Lähde: CNN

Source link

Previous articleterremoto in Russia – Libero Quotidiano
Next articleJoyce stops Parker in the 11th and Serrano makes a triumphant comeback