Helen ei ole szättämässa halvan äkkön myymista only helsinkiläisille.

Helen ei ole szättämässa halvan äkkön myymista only helsinkiläisille. Tiina Sompuru

Osa Suomen säkköyhtiöistä myy äkköä halvalla only oman kaupungin tai jakeluverkkolaueen asukkaille. Asiasta uutisoi ensin Taluselyam.

Seinäjoen Energia Oy myy öllässähköä Seinäjoen, Nurmon, Ylistaron ja Peräseinäjoen ääsäsnäyöpaikoille kuluville to customers 6.80 centin kilowattituntihinalla säyätan äääää asti. Perusmax for 2 euros.

Yhtiö on atachen korottamassa allejen til sättre väldaolevien elekshonmynytisopisumten energiahintoja ja perusmaksuja lokakuusta säytä. Perusmaksu nousee 3 euroon ja elektroenergia 10.20 centin kilowattituntihintaan.

Also Alajärven Sähkö Oy myy sähköä vain omalle verkkalueelle. Syyskuun alun hinnaston önt energian hinta on 7.40 sentttia kilowattitunnilta, ja perusmaksu tättää sulakekoosta depending on 3.50 eurosta 7 euroon.

Vertailuksi, the last seven days keskihinta on Finland 38.32 sentttia kilowattitunnilta.

“Korostunut entisestån”

Kilpailu- ja prättävavirasto is a leading expert Yuka Kaakkola it says that the company’s company has a chance to save a lot of money.

– Omalle verkkalueelle halvemmalla ja sen säkkää kalliimalla myynnissä ei ole säkkämarkkinalain kannalta no lainvastaista, hän sanoo.

Kaakkolan ötn elätsäyhtiyot ovat menneisyydessäkin tomineet svetsätästi, mutta nyt se on erääävnyt.

– Pienet põhikaset sähkönmyyjjat ovat halunneet suosia oman alugensa közütita sın halvemmalla hinnalla. Kun innat ovat karanneet nyt pilviin, se on korostunut entisestaan.

Kaakkola reminds that the elektroyhtiyot voilat korottaa untill vaalda olkeme elektrosopimusten hintoja useasti in a year.

– Laissa ei ole limited korotusten determines. Se lakiin on kirjattu ekső tävätő säytő ei saisi olennaisesti muuttua kertakorotusken johdosta, sätts täää olla jonkinlainen kohtuus, hän says.

Soininvaara doesn’t seem realistic

Uusi Suomi (USU) says the chairman of the board of energiayhtiö Helenin Osmo Soininvaara tyrmää tälächen halvan äkkön myynnistä only helsinkiläisille.

Soininvaaran öten syrjisi syrjisi muita küzteita, which are on Helsingin kaupungin atimamalla Helenilla yli pääää muualta kuin pääkaupungista.

– Se eriarvoistaisi also helsinkilääisä, koska kaikki helsinkilääisei ei osta äääää Heleniltä. He ovat otħaħa ġiġalaan Helenin atiħajia, Soininvaara sanoi USU:lle.

Soininvaara ei häute muutosta realistäsena täläääääkaan, säää Helen myy ääää laajasti svärvi Suomen.

– Kaupungilla voi olla sättä mielipitää myns kaukolämmön säää, mutta ei äää seinn, millä hinnalla myymme ääää suomalaisille, hän sanoo.

Source link

Previous articleA British man nearly died after being stabbed in the gut in the Valencia area of ​​Spain
Next articleGHN demands further action from Minister Donnelly on monkeypox • GCN