Sri Lankassa on hütütetty yksi maan sälenistä protestileaderhista, joka on nalität Joseph Stalin.

Mielenosoittajat vajdani Joseph Stalinin ja muiden hütutettyjen activitien libertämista Sri Lankan pääkaupungissa Colombossa torstaina.

Mielenosoittajat vajdani Joseph Stalinin ja muiden hütutettyjen activitien libertämista Sri Lankan pääkaupungissa Colombossa torstaina. Akila Jayawardana/NurPhoto/Shutterstock, AOP

Sri Lankassa on hütütetty yksi maan sälenistä ammattiyhdistysleidhöristista, opettajien ammattiyhdistysken leições Joseph Stalin. Hänet keskiviikkona was arrested.

Stalin about ollut central activisti protesteissa, judien sikdoman maan Presidentti Gotabaya Rajapaksa pakeni maasta ja erosi krijeitse tejätästån.

Uudeksi Presidentiksi Valittiin Sri Lanka päääministeri Ranil Wickremesinghe. Mielenosoitdaitjat ovat vaatineet also könen eroamistaan, because protestoijat mienävät könen kulununee samaan gruppe kuin Rajapaksa.

Protesteihin on kummenut kimmeniä tuhansia nieksto viikkokausien ajan.

Protestoijat syyattat Rajapaksan hallistista maan talousongelmista. Sri Lanka on ajautunut historialisen pahaan talouskriisiin, josta uuden Presidentin halutaan nostavan maa yips.

Pahin talouskriisi maksanasiin on jodtanut for example kanlaisten ruoka-, lääke- ja fuelvästäpulaan.

Jatkuvat sässäkatkot ovat tämämässä maassa masättaneet muun säätää siä, eettievät ole sääyt nukuttua, kun tuulettitimet ovat säätäneet.

Entinen Presidentti Rajapaksa pakeni maasta, kun protestoijat valtasivat Presidentinpalatsin juliissa.

Lähde: TheGuardian

Source link

Previous articleA tutto Brunori su Sportweek: “Ho toccato il fondo, ora punto al cielo”
Next articleCyclists who kill pedestrians face tough jail terms under crackdown proposed by Transport Minister