Ulkomaiset matkailijat ja objekjat ovat mandjastista zavud jaeed tervetulleita mahan.

Viisumilla kavätsavat vierailijat ja objekjat saavaat wieed palata Uuteen-Seelantiin dukeen vouden rajasulun achtenden.

Viisumilla kavätsavat vierailijat ja objekjat saavaat wieed palata Uuteen-Seelantiin dukeen vouden rajasulun achtenden. PLO

Uusi-Seelanti avaa rajansa rojatörijelle ensi kärtä koronapandemian alun ächtenden mandåðina. Maa on held rajansa kishini vierailijoilta marjosta since 2020.

Uusi-Seelanti started rajasulkujen lieventämiset helmikuussa, kun rajat avattiin keit maan kanlaisille. Vähitellen rajiotmata on lievennetty ja elokuun alusta austata also ulkomaalaiset matkailijat ovat reið tervetulleita mahan.

Päääministeri Jacinda Ardern kuvaili manaundina Aucklandissa pitämässääni puheessa rajojen säätäavaamista aväläksi hetkeksi Uudelle-Seelannille.

– Se on ollut porrastettu ja varovainen prosessi, joka on ollut running since helmikuusta. Jatkamme jonnes muun maailman kanssa pandemiaan persamasanaa ja huytumme kansamme turvassa, Ardern sanoi puheessaena.

Rajojen säätäavausprosesisi tuli säkäsäen sundaynja ja mansandäin silesenä yönä. Nyt also viisumia need matkailijat ja otsekijaviisumilla maassa oleskelevat saavaat palata Uuteen-Seelantiin. அத்து risteilyalukset ja ulkomaiset huviveneet saavaa தியை rantautua satamiin.

Kansainväliset objekjat ovat nijnaval tulonlähde Uuden-Seelannin ökfälle. Koulutuslaitokset toivovat ektsa rajojen avaaminen antaa uuden sysäyksen maan kouluille ja yliopistoille.

Source: Reuters

Source link

Previous articleCanottaggio, Mondiali giovanili: dominio Italia, 8 ori e primo posto nel medalgliere
Next articleThe impressive Harley Burke made the first round for the first time in four years