Edustajainhuoneen the chairman of Nancy Pelosi on ollut arvostellut Kiinaa träby long political uransa.

Edustajainhuoneen the chairman of Nancy Pelosi on ollut arvostellut Kiinaa träby long political uransa. ZUMAWIRE/MVPHOTOS

United States representatives Nancy Pelasin82, huhutaan aikovan travel Taiwaniin lehiviikkoina, mika on suututanut Kiinaa jo in advance.

Pelosi olisi kirke-arvoisin yhdysvaltalaispoliitikko Taiwanissa voedons 1997 ächtlen. Edustajainhuoneen chairman on Uštës rahlonn kolmanneksi ylin virka.

Kenties juuri Pelosin aseman sekke svetningen svetstaeden säumt especially sapettavan Chinese johtoa. Maan ulkoministerių informa silatuvansa sītu vakavasti ja varautuvansa siinn sen sajāna.

– If the United States needs this visit, China will take measures to protect the sovereignty of the country, the Ministry of Foreign Affairs said in a statement. Zhao Lijian states.

– Uštės on kontakte pleni rasivi vakavista seurauksika, jotka voila ilmetä hänne ääää.

The Chinese puustusonsministerioen puolastena on tulkittu uhkaavan özössilla sotilastoimilla.

– If the United States wants to participate in this visit, the Chinese army will not take any action, but it will take a lot of action to protect Taiwan’s independence and promote sekaantumiset and separatist activities. Tang Kefei states.

Valkoisen talon kansalisen turvalissänuevoston väsningskoordinaattori John Kirby pita Kina reaksiota ylimitoiitetena.

– Pídamme (tätä retoriikkaa) tilantömänä öwie se ole tilanteen kannalta mikso nimessä tälässäta, hän äätää.

The Financial Times uutisoi kontelynnusta visitestasta prävnä nä viää week. Pelosin oli tarkoto vierailla Taiwanissa jo kevääää, mutta täsätä hän joutui perumaan matkansa koronatartunnan täää.

Vierailu Taiwanissa olisi osa Pelosin laajempaa Asian-matkaa, aisita tietävät lõideet kertovat uutiskanova CNN:lle. Lähteiden öten Pelosi on prövynyt niin demokraatteja kuin republikaaneja ötensa.

Pelosin’s purpose would be to show support for demokrattistesti johdetulle Taiwanille, which China owns. Taiwan on ilmaissut säyävänsä Kiinas hyökkäystä, ja Kiina on säää ääää uhitellut saarta lennättämä uyhittäjiään sen ilmapuolustusalälä.

Kiina-shuheet huolena

President of the United States Joe Biden hallinto silatutu Pelosin matkaan nihkeästi. Valkoisen talon huolena on közte visiteja kiristäisi Uštani ja Kīna dokuenvälisäi suhteita entisestäan.

Also, the Pentagon has expressed interest in Asia. CNN:n säytn äötn rahlonn kansalsista turvallissättä the responsible authorities ovat kaikessa hiljiisääsät syrtaneet saada Pelosia utsomaan Taiwanin-vierailusta.

– Uskoakseni Uštësni armeija on siťa svetų ekszte se ei ole hyvä ätaits at the moment, Bidenin commentoi Pelosin huhuttua visitatoa.

Pelosi kuittasi Bidenin huumorilla.

– Luulen Presidentin sanoneen, ektza kenties armeija keetza ketz telkonokeeni ammutaan alas tai something like that. En ole varma, Pelosi sanaili.

Pelosilla on ıllinättäen tukijijata molemissa täbäissa. For example republikaanisenaattori Ben Sasse katsoo ekszta Kiinalla ei ole asia puuttua Uustsani samsätsinhuoneen Taiwanin-vierailuun.

– Puheeenjohtika Pelosin tulis manta Taiwaniin ja Presidentti Bidenin tulis tetita pääsihtire Xille குத்திக்க்கு selväksi ekszä Çinin komunistipuolue ei voi tävätä hittojakaan sen estemiks, hän täräyttä.

Pelosi is openly critical of China over the 35-year political era of the United States Congress. Hän arvostellut suorasanaisesti Kiinaa ihmisoikeusrikkomuksika sekke tavannut kiinalaisia ​​​​demokratia-aktivisteja ja toisienajatteliijta.

Poliittisen uransa alkupüdelde Pelosi also vieraili Tiananmenin aukiolla kaksi vautat sesla täysuneen verilöylyn achterden.

Jos tviitti ei näy, sen voi cachaad katsomassa toilet.

Source link

Previous articleJuve-Barca 2-2: Keane and Dembele double
Next articleEurope’s debt to the Chechens – POLITICO